ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες

Το γραφείο τελετών Αστιροπούλου – Μαυρόπουλος, στην Καλλιθέα, αναλαμβάνει αποτεφρώσεις/ καύσεις νεκρών οι οποίες τελούνται Πανελλαδικά, είτε πρόκειται για αποτεφρώσεις σε σορούς, είτε για αποτεφρώσεις σε οστά από εκταφές.

Το γραφείο μας, σεβόμενο τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και επιθυμίες του εκάστοτε ανθρώπου, είναι εδώ για να φέρει εις πέρας την οργάνωση της διαδικασίας της αποτέφρωσης.

 

Αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες στιγμές που βιώνεται, και για αυτό το λόγο φροντίζουμε και αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες, γραφειοκρατικές και μη, διαδικασίες (έγγραφα, μεταφορά κ.τ.λ.):

Πιο συγκεκριμένα διενεργούμε:

 

• ταρίχευση

• δήλωση θανάτου

• σφραγίδες Χάγης

• μετάφραση εγγράφων

• μεταφορά στο κρεματόριο της Σόφιας

• τοποθέτηση της τέφρας σε μεταλλική τεφροδόχο για την παράδοση στην οικογένεια

 

Ολοκληρώνουμε υπεύθυνα και άμεσα τη διαδικασία για το αποτεφρωτήριο της Ελλάδας ή για το αποτεφρωτήριο της Βουλγαρίας και των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, ενώ οι άνθρωποί μας διεκπεραιώνουν με επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης, ολόκληρη την τελετή, δείχνοντας σεβασμό στον εκλιπών και την οικογένειά του.

 

Είμαστε δίπλα σας για να σας λύσουμε όλες τις απορίες και να σας ενημερώσουμε σχετικά με την έναρξη λειτουργίας του πρώτου κέντρου αποτέφρωσης στην Ελλάδα και τις διαδικασίες που απαιτούνται. Βασική προϋπόθεση είναι η δήλωση του θανόντος ή άλλου κοντινού συγγενή για την επιθυμία αυτή.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το γραφείο τελετών Αστιροπούλου – Μαυρόπουλος, στην περιοχή της Καλλιθέας.

hCaptcha